Кадър: БНТУкраинският президент беше на посещение в САЩ от 31 август

...
Кадър: БНТУкраинският президент беше на посещение в САЩ от 31 август
Коментари Харесай

Джо Байдън e подкрепил стремежите на Украйна да стане член на НАТО

Кадър: Българска национална телевизия

Украинският президент беше на посещаване в САЩ от 31 август до 2 септември. На 1 септември той се срещна с американския си сътрудник Джо Байдън.

Той е e добавил, че това решение не зависи напълно от Съединени американски щати. Това сподели в неделя  украинският президент Володимир Зеленски в изявление за CNN.

" Но вашето решение ще направи пътя към НАТО за Украйна по -кратък ", е дал отговор Зеленски.

Според спомените на украинския водач, полемиката за участието на страната в НАТО с шефа на американската администрация продължи около 20-30 минути.

Зеленски счита, че не би трябвало да се приказва за евакуиране на Съединени американски щати от неговата страна, в противен случай, би трябвало да усили американското наличие, добавя news.bg.

Зеленски също по този начин твърди, че не е почувствал натиск от някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на телефонно позвъняване по отношение на следствието на Хънтър Байдън.

Никога не съм чувствал, че има някакъв напън върху нас. Мислех, че има място за усъвършенстване. Винаги съм считал, че сме самостоятелна страна и се усещам като самостоятелен и упорит човек, който се учи от най -доброто всеки ден ", сподели Зеленски. Това беше моят диалог с президента Тръмп. Знаех, че имаме потребност от положителни връзки със Съединени американски щати, че те ни поддържат и би трябвало да получим повече от тях.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР